Ucesnicima rijaliti programa "Farma 3" i "Dvora" jos nisu isplaceni honorari!

Kako piše današnji "Puls" niko od učesnika rijalitija "Farma 3" i "Dvor" još nije dobio obećane honorare. Većina takmičara je kašnjenje honorara pravdala odsustvom vlasnika "Pinka". Ali, Željko Mitrović se vratio i ponovo otišao a od novca za farmere i dvorane još uvek ništa.

Dvor Srbija

O "dvoranima" da i ne govorimo. Niko od anketiranih učesnika ova dva rijalitija nije još dobio novac ali se svi nadaju da će se situacija razrešiti.

"Ne smem da pričamo o ugovoru, ali verujem da će honorari biti isplaćeni! Velika je to medijska kuća, sigurno je da će ispoštovati dogovor i da me neće prevariti! Koliko ja znam, svi učesnici nekih ranijih serijala su isplaćeni, neki ranije, a neki kasnije!", rekla je Jelena Stožinić.


Čitanja: 2902

Komentari (5)

...
Nisu ni zasluzili da nesto dobiju??smilies/wink.gif
krajisnik , 28. March 2011.
...
BRAVO MITROVICU NISU ZASLUZILI LOVU TI DZABALEBAROSI !
misel , 28. March 2011.
...
NIKOME NE TREBA NI DINARA DATI.TI GUZARANTI I LEZBEJKE,SMRDLJIVCI I NERADNICI,MORALI BI TV PINKU PLATITI ZA SMEŠTAJ I ISHRANU.
E MITROVIĆU,TU TI ČESTITAM I SVE IH JE TREBALO 24 SATA TUĆI SA USRANOM MOTKOM I SVAKI DAN TRI OBROKA DOBRIH GOVANA.
SOKRAT , 29. March 2011.
...
A STA SU ONI OCEKIVALI PROCI CE DUGO VREMENA DA PRIKUPE PARE JER SU IMALI MALU GLEDANOST A PRVA SRPSKA TELEVIZIJA JE BILA PRVA SA GLEDANOSCU A DA JE PINK GLEDAN NEK NE LAZUUUsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/wink.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/cool.gifsmilies/cool.gifsmilies/shocked.gifsmilies/shocked.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gif
lana , 30. March 2011.
...
glupost slika ako neko ima nesto protiv hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcaosmilies/grin.gifsmilies/grin.gif;
Dsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gif
.andreja , 14. April 2011.

Napišite komentar

smanji | povećaj

busy
eXTReMe Tracker