Tamara Todevska Dvor Ucesnica Tuzi Pink

Mlađa sestra Tijane Dapčević, makedonska pevačica Tamara Todevska, odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i tuži Televiziju „Pink“. Kako joj još uvek nije uplaćen honorar od 5.000 evra za učešće u rijaliti šou programu „Dvor“, kaže da je primorana da putem suda dođe do svojih potraživanja.

Tamara Todevska: Tužiću „Pink“!!!

Tamara je izjavila da je dogovor s organizatorima bio da joj honorar bude isplaćen najkasnije mesec dana po završetku „Dvora“:
- „Dvor“ je završen 15. marta, a od tada je prošlo dva meseca, a o novcu nema ni reči. Koliko je meni poznato, organizatori duguju i drugim učesnicima. Razmišljala sam šta da radim i rešila sam da im pošaljem opomenu pred tužbu. Ako me ne isplate u najkraćem roku, tužiću ih - otkrila je Tamara za „Vesti“. Todevska ističe da ju je starija sestra Tijana savetovala da sačeka s tužbom, ali je ona nije poslušala.
- U „Dvor“ sam ušla zbog novca! Afirmacija u Srbiji mi ne treba, jer mi to tržište nije toliko važno. Kada sam izračunala da za tri nedelje na nastupima u januaru neću zaraditi toliko para kao u „Dvoru“, prihvatila sam ponudu. Osim toga, htela sam sebe da vidim u drugačijem svetlu, u karantinu, i pozitivno sam samu sebe iznenadila - rekla je Tamara.

 


Čitanja: 4398

Komentari (0)

Napišite komentar

smanji | povećaj

busy
eXTReMe Tracker