Maja Nikolic Daje Podrsku Zeljku Mitrovicu

Maja Nikolić podržala Željka Mitrovića u njegovom sukobu s Hrvatskom.

Pop pevačica Maja Nikolić (36) uspešno gradi svoju karijeru već godinama, a zahvaljujući svojoj specifičnoj boji glasa jedna je od retkih koja je uspela da zapeva u mnogim džez klubovima po Čikagu.

 

Iza sebe ima dva propala braka, dvoje dece za čije se starateljstvo bori godinama, a prati je i veliki skandal zbog koga je bila izbačena iz VIP rijalitija Dvor. Zbog govora mržnje prema Jevrejima bila je zabranjena na televiziji Pink, ali se kao prava lavica izborila za svoje pravo i mesto na estradi.

- Tačno je da sam dva meseca bila zabranjena na Pinku, ali se ni u jednom trenutku nisam naljutila na njih jer su ljudi morali tako da odreaguju. Umorila sam se više objašnjavajući ljudima šta sam rekla, a šta ne. Jedno mogu da kažem, da nikada nisam rekla da mrzim ceo jevrejski narod, jer nisam tako vaspitana. Ja sam se javno izvinila i stavila sam tačku na tu priču. Sada normalno gostujem u svim emisijama te televizije bez ikakvih problema.


Šta mislite o Pinkovoj zabrani hrvatskih pevača, spotova, reklama...?


- Trebalo je to Željko Mitrović da uradi mnogo ranije. Svi znaju da smo kod njih nepoželjni, a njihovi pevači konstantno prave koncerte kod nas i to ni manje ni više nego samo u Areni, a i zarađuju poprilično veliki novac. Došlo je vreme da konačno i mi njima stavimo katanac, zato se slažem u potpunosti sa Mitrovićem. Sad, da li će to uspeti videćemo.


Ima li posla ili odmarate?


- Ja radim. Gde god me pozovu idem, a ne femkam se kao mnoge moje kolege koje sede kod kuće i čekaju da im koji dinar padne s neba. Moram da se pohvalim da ovog leta imam dosta poziva i iz inostranstva, tako da sam malo u Beogradu a malo preko.

Promenila boju kose


- Ja sam sklona promenama frizure, bila sam i crna i plava, a sad sam se prefarbala u neku mirniju smeđu varijantu. Oporavila sam kosu, dosta mi je i porasla pa sam joj promenila i boju, a to ujedno može da bude i najava mog novog albuma koji će se pojaviti u septembru. Tako da uskoro osvežena krećem u promociju novih pesama, ali imidž neću menjati.


Čitanja: 4274

Komentari (1)

...
DALEKO-SAM-ALI-BI-RADO-KECNO-HRVATICU-DOBRE-CASMILE
SRBO , 27. June 2012.

Napišite komentar

smanji | povećaj

busy
eXTReMe Tracker