Dok RRA i Pink broje svoje milione, ja izdrzavam porodicu. Jedini razlog zbog kojeg sam usla u "Dvor" je honorar, jer na taj nacin hranim svoja dva sina bez alimentacije.

Školu koju je stekao kada je u „Farmi“ diskvalifikovan zbog guranja prsta na intimno mesto Milošu Bojaniću reper Ivan Ivanović Ðus naplatio je u prvoj sezoni rijalitija „Dvor“, prešavši put od problematičnog momka do miljenika ljudi.

Djus: Miloš i Maja su zaslužili izbacivanje, Lepa neće dobiti pare do mene

Pobednik prve sezone rijaliti šou programa Dvor je reper Ivan Ivanović Đus! Đus je sa osvojenih 50,69 odsto glasova publike i 344 "uštekovana" zlatnika osvojio i prvu i drugu nagradu - ukupno 60.000 evra!

Kao što se i očekivalo, pobedu u prvoj sezoni Dvora odneo je reper Ivan Ivanović Đus! On je izjavio da ima 29 godina i da mnoge stvari nije ostvario, kako u karijeri, tako i u privatnom životu i da će nagradu iskoristiti kako bi ispunio svoje želje. On je dobio 50,69 odsto glasova publike!

 

Kao trećeplasirana u rijalitiju Dvor, pevačica Lepa Lukić napustila je zidine dvora u Šimanovcu. Od 29 poznatih ličnosti, koliko ih je prodefilovalo kroz rijaliti u super finalu su Ivan Ivanović Đus i Danijel Pavlović.

 

Komentari Korisnika

eXTReMe Tracker

Posetioci Online

Imamo 2 gostiju na mreži