Pevačica Maja Nikolić prvi put  progovorila je javno  o medijskom linču kojem je izložena zbog izjave “ne volim Jevreje” tokom rijalitija Dvor, posle čega je na intervenciju RRA i izbačena iz ovog show-a.

Maja Nikolić progovorila o medijskom linču (Video)

Superfialista rijalitja "Dvor" Danijel Pavlović uspeo je da iznervira Ivana Ivanovića Đusa svojim izjavama da se oseća kao pobednik.

Djus: Ne znam zašto Danijel priča o pobedi

Da li zbog krivične tužbe koja mu visi nad glavom, griže savesti ili nečeg trećeg, Miloš Bojanić je izgleda odlučio da se pokaje zbog antisemitskih izjava koje je dao u „Dvoru“, pa je tako učinio i prvi korak u ovom smeru zakazavši sastanak sa predsednikom Saveza jevrejskih opština u Srbiji Aleksandrom Nećakom.

Bojanić traži oproštaj od Jevreja?!

Nekrunisana kraljica narodne muzika Lepa Lukić (71) tvrdi da će oprostiti svom dugogodišnjem prijatelju i kolegi Andriji Eri Ojdaniću ukoliko joj se javno bude izvinio za uvrede koje je izneo na njen račun u rijalitiju „Veliki brat".

Iako su brojni novinari juče opseli Palatu pravde očekujući dolazak Miloša Bojanića i Maje Nikolić kod istražnog sudije, dvoje pevača se nisu izjasnili povodom optužbi da su u „Dvoru“ koristili govor mržnje.

Milošu i Maji odloženo saslušanje!

Komentari Korisnika

eXTReMe Tracker

Posetioci Online

Imamo 3 gostiju na mreži