Superfialista rijalitja "Dvor" Danijel Pavlović uspeo je da iznervira Ivana Ivanovića Đusa svojim izjavama da se oseća kao pobednik.

Djus: Ne znam zašto Danijel priča o pobedi

Da li zbog krivične tužbe koja mu visi nad glavom, griže savesti ili nečeg trećeg, Miloš Bojanić je izgleda odlučio da se pokaje zbog antisemitskih izjava koje je dao u „Dvoru“, pa je tako učinio i prvi korak u ovom smeru zakazavši sastanak sa predsednikom Saveza jevrejskih opština u Srbiji Aleksandrom Nećakom.

Bojanić traži oproštaj od Jevreja?!

Nekrunisana kraljica narodne muzika Lepa Lukić (71) tvrdi da će oprostiti svom dugogodišnjem prijatelju i kolegi Andriji Eri Ojdaniću ukoliko joj se javno bude izvinio za uvrede koje je izneo na njen račun u rijalitiju „Veliki brat".

Iako su brojni novinari juče opseli Palatu pravde očekujući dolazak Miloša Bojanića i Maje Nikolić kod istražnog sudije, dvoje pevača se nisu izjasnili povodom optužbi da su u „Dvoru“ koristili govor mržnje.

Milošu i Maji odloženo saslušanje!

Vlasnika „Pinka“ Željka Mitrovića bolest nije iscrpela, već izgleda isto kao što je izgledao i pre odlaska na lečenje, utisak je svih onih koji su se sinoć zatekli na Aerodromu „Nikola Tesla“ i prisustvovali povratku vlasnika medijske imperije.

Mitrović: Ponovo  sam rođen!!!

Komentari Korisnika

eXTReMe Tracker

Posetioci Online

Imamo 4 gostiju na mreži